De Foodtruck

Onze vintage legerambulance, omgebouwd tot foodtruck, past op ieder evenement, feest, opening, vrijdagmiddag borrel, bedrijfsfeest, verjaardag, bouwplaats, buurt/pleinfeest, housewarming, kinderfeestje en catering op locatie.

Wilt u iets bijzonders, een eyecatcher op uw evenement en een product dat met passie, liefde maar bovenal zelf op ambachtelijke manier wordt bereid……

Boek dan de GehaktballenExpres via het contact formulier of via info@gehaktballenexpres.nl.

Aankomende boekingen

2018
23 november

Black Friday Karwei Assen

Op black friday staan wij bij de Karwei in Assen

8 december

Kerstmarkt Borger

Op zaterdag 8 december a.s. 10e editie Oud Hollandse Kerstmarkt Borger wordt voor de 9e keer, de gezelligste Oud Hollandse Kerstmarkt van Drenthe, in Borger georganiseerd.

Van 12.00 tot 20.00 uur bent u van harte welkom bij rondje Achter de brink en Grote brink Borger.

14 december

Zuidhorn

Op 14 december zijn we in Zuidhorn te vinden. Daar zullen wij iedereen voorzien van onze heerlijke gerechten!

15 december

Karwei Assen

Op 15 december 2018 staan wij bij de Karwei Assen om onze heerlijke gehaktballen en andere specialiteiten aan de man te brengen. Kom gezellig langs om te proeven!

2019
7 juli

Full Colour Festival

Het Full Colour Festival is een jaarlijks multicultureel festival in Emmen centrum, met muziek, dans en eten van over de hele wereld. Ook is er elk jaar een Full Colour markt waar ideële organisaties op het gebied van mensenrechten, internationale solidariteit, milieu en duurzaamheid zich presenteren. Op de markt kunnen verder gebruiks- en kunstvoorwerpen gekocht worden uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

Logo GehaktballenExpress ex naam